That's My Boy!- Adam Sandler!


En film jag kan rekomendera är ''That's my boy'' riktigt värd att se!



Enligt mig är Adam Sandler en frym skådespelare! Vad tycker ni?:)



Vad det egentligen betyder?

Haha hittade denna bilden nyss på google, hur grym är den liksom inte?
Blev hel glad när jag såg den ;p



bara för att jag hade tråkigt, puss på er!

Det är inte värt ett liv...

Kollade på att köpa hem en mössa men sen såg jag att det var äkta päls.. Varför köpa en mössa för det är äkta päls..? Det är en mössa man gör av något som levt... Klarar inte ens av att köpa hem sånt med äkta päls för tycker så grymt synd om de djuren som dött för människor ska ha något snyggt på sig..


Allvarligt talat tycker jag inte att det är värt ett liv...
Kanske bara är jag som är mesig men älskar nog djur för mycket.


Såhär blev allt!

Hejhej! En del har frågat mig om hur mopedhandtagen blev och jag tog en snabb bil nu..:) sen blir det att åka till mamma, men mjo.. Jag är nöjd!:)


Älskar de som läser min blogg!

Hejhej!

Vart med Patrik, Nikke och Tobbe idag. Trevligttrevligt!
Vi satte in en bas i Patriks bil eller aah, vi och vi... Det var killarna som fixa;P
Just nu har jag ätit sallad jag plockade ihop i affären.
Och nu är det tv och godis/nötter som gäller! Awesome!

Avatar som man sett 2 ggr på bio, en gång i 3D och en gång vanligt, sen 3 ggr hemma nu :ppp
4an för er som vill hoppa in och kolla på filmen :pp

Blondera håret igår med men gissa vad! Detblev nästan ingen skillnad... bara liiite ljusare.. Haha.
Antingen är det ansett att jag ska ha typ 3 olika färger i håret och se ut som jag gör eller så är det dålig färg:ppp Brukade dock använda den när jag var blond, ''blonde'' heter märket för er som vill veta för när jag inte hade skaffat brunt innan så funkade den prima!

Pussar på er alla!:)

Så blev det!:D

Tips..?:)

  • Var inte en klängranka
    Hört den förut? Men det är verkligen så, nästan alla killar ogillar klängrankor. Om han inte är intresserad så är han inte. Har du gjort ditt move och det inte hjälpte, så backa lite. Strunta i honom ett tag, låtsas att du har viktigare saker för dig. Du behöver inte honom! Han kommer att ta kontakt om han är intresserad.
  • Vad tänder killar på?
    Vad tänder killar på? Ja, det är ”the million dollar question” för oss tjejer. Den som kan lista ut vad killar tänder på kan åstadkomma underverk i såväl sängkammaren som utanför.

    Killar tänder på det kvinnliga hos tjejer. När det gäller utseende – ta hjälp av modetidningar och bilder på snygga kändistjejer för att hitta din egen, sexiga stil och köp bra smink. När det gäller kläder måste det vara sådant som också känns bra att ha på sig och som tar fram det bästa hos ditt utseende. Om du inte trivs i dina kläder kommer det att synas utåt, var så säker. Det är tyvärr svårt på förhand att veta om ett plagg kommer att bli en favorit. En sak är dock säker – killar tänder på att se tjejer som trivs med sig själva, som är bekväma i sin kropp och känner sig snygga.

    Det sägs att killar tänder på självsäkra tjejer men vad innebär det egentligen? Och om man inte är så självsäker, vad ska man ta sig till då? Vi tror att det alltid är ett säkert kort att vara glad och att kvinnlig självsäkerhet delvis kan innebära att utstråla positivitet. Så om du inte känner dig som värsta kaxiga bruden, ta då fram den positiva sidan hos dig själv, skratta, le och ha kul!

    Förutom utseendet spelar blickar och ansiktsuttryck roll, nästan ännu mer på sätt och vis. Victoria Beckham har själv sagt att hon övade i flera år på att få fram det rätta plutet på munnen och kanske ska man inte gå så långt, men man kan träna på att visa med kroppsspråk och ansiktsuttryck vad man vill säga. Killar tänder på tjejer som kan tala med hjälp av kroppen (och helt ärligt, tänder inte vi tjejer också på det hos killar?).


    Have fun tjejer! Hoppas ni gillar texterna, letade lite snabbt upp lite grann!^^

3 saker tjejer hatar om killar..(de flesta iaf)

När det kommer till att dejta killar från en tjejs perspektiv. Så dyker det alltid upp saker som tjejer stör sig på. En tjej kan tycka om allt med en kille, men gör han något av dessa en längre tid så pajar han verkligen alla chanser med henne. Nedan följer de 3 mest hatade sakerna en kille kan göra för att förstöra för sig själv:

 

1. När en kille gör vad som helst i utbyte för hennes uppmärksamhet och uppskattning

Fick jag bara välja en sak som verkligen irriterar tjejer och krossar en killes chanser så är det detta. Det har tagit ett tag för mig att fatta att det här mönstret finns överallt. Det är sjukt hur mesigheten har brett ut sig…

Killar säger i stil med: ”Hej, jag vill ha din uppmärksamhet och att du tycker om mig. Jag är villig att låta dig ha full kontroll över allt… du bestämmer till 100% och jag är beredd att göra vad som helst för att du ska vara nöjd. Så länge du bara ser mig och gillar mig…”

Men problemet är att ingen tjej vill ha en kille som de kan styra med ett lillfinger. Tjejer är inte attraherade av killar som beter sig svaga och trevande. I hemlighet så hatar de flesta tjejer killar som ger bort hela sin makt för lite intresse.

2. När en kille är klängig, behövande och osäker

När en kille klamrar sig fast i en tjej på ett psykologiskt plan, så att hon känner sig fast och har svårt att bli av med denna klängiga emotionella parasit. Det är då som detta mesiga beteende är som värst!

Om en kille pratar i telefonen med en tjej han precis träffat och hon säger efter ett tag: ”Hej, jag måste gå”, kan han säga: ”Åh, ja… mm… OK… mm, kommer du att ringa mig när du kommer hem?”

O ännu värre exempel är när en kille som är så känslomässigt otrygg att han faktiskt ber en tjej att tala om för honom att han är trevlig, rolig och intressant osv… Kommer ju få tjejer att kuta åt andra hållet =P

”Tycker du jag är rolig?”
”Tror du vi någonsin kommer att ha ett förhållande?”
”Är jag din typ?”

3. När en kille inte förstår hur attraktionen fungerar

Det här är en stor grej, tjejer kan direkt känna av när en kille ”förstår det”. De vet otroligt snabbt att en kille förstår sig på tjejer och som vet hur man skapar och bygger spänning. Båda vet att de pratar samma underliggande sexuella språk. Om han däremot inte gör det, kommer tjejen inte att kommunicera på den nivån.

Attraktion är inget val, det är en emotionell och fysisk reaktion… och ingen kan övertyga någon annan att känna det med hjälp av logik, gåvor eller trevlighet.

Utan attraktion är resultatet av att en tjej träffar en kille som förstår sig på hur attraktion fungerar och vet vad man ska göra i varje situation för att kunna gå vidare till nästa nivå. Problemet med attraktion och med framgång i relationer i allmänhet är att de saker du behöver göra för att lyckas, inte är en självklarhet.

Tur att såna som jag finns, som kan tipsa lite och få upp ögonen på nya saker =) Hursomhelst skulle det vara kul o veta om ni tycker att killar är allmänt messiga när det kommer till dejting!


Hiss & diss?


Tänkte att jag skulle köra en hiss & diss denna gången. :)

Dessa två par skor älskar jag så grymt mycket! Riktigt snygga!
Finns även dessa och fler skor.:)



Jag dissar fjortissminkning och push up upp till hakan typ.
Vilka har lärt sig att det inte är snyggt..? När man väl har en vanlig bh sen så ser det ut som att man har pyttesmå bröst helt plötsligt? Pinsamt...


Förlåt, men varför ska man ha hur brunt ansikte som helst och ljus hals osv. Eller typ prick på näsan och sträck på kinderna, jag säger inte att jag inte varit i det stadiet men hur länge ska folk hålla på så?

Yeahyeah, natti på er! Hörs imorn!

Pallar inte.... DÖ!

ååååh är jag den enda som verkligen stör sig på folk som säger att man är för liten till förhållande men duger åt allt annat?

Åååååh.... skitsur nu typ...:(
Är det fel på folk för de väljer att ha förhållande med yngre än sig själva? Att ens argumentera om det är onödigt... Det är ett val, det krävs 2 st för ett förhållande alltså behöver båda personer vara med på förhållande så då är det INTE bara en persons ''fel''....

Fattar inte vinkeln när man säger att det är sjukt folk osv....
Döda mig... snälla...

Och kommentera inte att det finns vissa åldrar... jag kan räkna ut en del grejer med men alltså, är det någons sak att ta tag i?

Sry... behövde bara skriva av mig lite... pussar på er alla.

Jaja lite utkastad bara :pp

Haha var och sov hos Sofie i Söndags och i Måndags så hälsa jag på min gamla klass med henne och ja... Utkastad från lektionen, hehe hade väl glömt vilka cplärare de har... :p
Menmen, fick träffa klassen och det var det som var underbart!<3

Måndagen åkte jag efter deras skola till kinna och kolla på Oriflame uppvisning med min brors flickvän. Skitkul!
Sovde över hos bror och henne och nästa dag gick jag och hon ut och gick samtidigt kollade vi 2 filmer efter och hade trevligt tsm! Mycket skratt åt sjuka filmer!:)

Nu sitter jag och funderar på grejer... Vad ska man skriva om på bloggen..?:pp
Måste börja få igång detta haha!

Ses ögonstenar!:*

Prao osv.. omg...

Åååååh sugit värre. inte kunnat hitta praoplats än och jag har prao imorn och 2 veckor framöver....

GÖTT!
Känns rätt misslyckat.. Ska därför kolla med mamma om inte jag kanske kan åka till min bästis och sova där och vara med henne i min gamla skola..:)
Hoppas det blir så!

Jaja men blir la att lägga sig och sova nu.. :')

SVAR PÅ ALLA FRÅGOR FRÅN FACEBOOK:

Älskar du mig? -av Rickard.
Ja, som vän. Inget annat.
Har du haft dedd än haha?:)
Ja. hehe.
Tror du att det skulle kunna bli ngt mellan oss? -av Rasmus.
Kanske någon gång i framtiden, det vet inte jag. Men just nu har jag kille på g. Sorry..
okej då vad har du för färg på dina moppehandtag? ;)
Orange och svart.
äger du ett par tiger string eller?
Hm.. Vet inte faktiskt... :o
okej, vad har du för bh storlek ?
70c..
okej vad vill du jobba med när du har utbildat dig färdigt?
Musik.
Vad har du för framtidsdrömmar?
Jobba med musik tror jag.
Att bli artist eller låtskrivare?
Artist.
skriver du några texter nu?
Ja, några stycken och finns även färdiga.
Vad är det mest konstiga din mamma gjort emot dig?
Kommit in när hon varit jättefull och skrikit och väckt mig och säger '' Jiiiiilll Jag ville bara säga att jag älskar dig, sov nu'' Hahah.
varför är kärleken så jävla cp? :( Varför funkar inte kärleken inte som alla säger att den gör?
Ingen aning faktiskt. Tyvärr kan allt gå emot oss men förhoppningsvis hittar man den rätta i livet, den man vill dela allt med. Vänta och se så hittar du nog den rätta, stark tjej!
Varför tillkom universum?
Inte en aning, googla fram svaret eller något? Haha!
När hade du pojkvän senast?
Jag har faktiskt kille på g nu. :)


Haha gud, nu vet ni kanske en del iaf...


Jag vet inte vad rubriken ska heta...

Ingen skola för mig idag för dem som bryr sig, hehe.

Dagen ser la ut att man typ sitter hemma och nördar dator. Hehe.
Sjuk i 2 veckor nu typ... Ååh.. Pallar inte.
När jag e frisk igen vill jag ba krama om alla och säga ''HEJ VÄRLDEN'' hehe.. Märks att man är trött och inte har något liv just nu typ..:ppp

På Fredag ska jag fanimej tvinga mig själv till skolan, missar så grymt mycket dessa veckorna.. Gått 2 veckor redan om man inte räknar med halva dagen i fredags som jag vart där...

Måste PLUGGA!....

Puss på er alla gudomligt söta som läser min blogg.
Ni betyder<3

Hm.. Lite försenat men ja. Kommer nog ut mer grejer jag köpt sen.

Började precis tänka på om jag ska börja en ny blogg igen men samtidigt så känns det onödigt för allt försvinner då ju, alla bilder och allt. Vill mest bara byta upp mig på namnet eftersom många stör sig på det. Vill komma på ett nytt och bra bloggnamn.

Sedan kommer jag nog säga en del saker jag gillar och stör mig på hos folk, lite grejer jag har köpt och en sak jag kom att tänka på till nu var att jag la aldrig upp hur mina kläder jag hade på skolstarten såg ut..:pp
Kan ju passa på att göra det nu då.... En månad försenad.. ;pp



Och detta var det. Allt utom sockarna är köpt på HM och sockarna då är köpta på GinaTricot. :)



Nemen tjena!

Haha känns som evigheter sen jag skrev blogg via mobilen eller blogg i huvudtaget:)
Har iaf badat i borås badhus med jonas och alex idag, alltid trevligt med dessa killarna :)
Imorgon blir det kräftskiva och nu kom jag att tänka på att jag kan ju kanske ställa alarm på mobilen så jag blir påmind om att skriva inlägg på bloggen..:)

Kan underlätta men nu blir det sova eftr en lång dag, puss på er alla!

Bilden är ifrån solariet när jag och Amanda solade förra helgen:)